Mercedes komt met opvallend statement in de aanloop naar FIA-gala

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Volgens de Nederlandse ‘De Telegraaf’ zou het Mercedes F1 team weigeren om mee te werken aan een foto-moment voor het FIA-gala dat op donderdag plaatsvindt. Daarmee zou het merk met de ster nogmaals haar onvrede over de gebeurtenissen van afgelopen zondag willen uiten.

Het zit Mercedes duidelijk erg diep dat Max Verstappen en niet Lewis Hamilton wereldkampioen is geworden. Mercedes is zelf wel nog kampioen bij de constructeurs geworden, maar dat verzacht de pijn overduidelijk niet over het missen van de titel met Hamilton.

Op donderdagavond krijgt Max Verstappen normaal zijn trofee voor het behalen van de F1-titel en ook Mercedes zou die voor de constructeurstitel normaal krijgen. Het valt volgens het Nederlandse ‘De Telegraaf’ te betwijfelen of iemand van Mercedes aanwezig zal zijn.

Normaal is er ook een foto-moment waarbij de FIA aan de winnende teams bolides vraagt. Mercedes zou volgens bronnen van ‘De Telegraaf’ haar bolides uit de Formule 1 en Formule E niet willen aanleveren.

Sinds afgelopen zondag is het ook opvallend stil op de sociale media-kanalen van Mercedes. Na de bekendmaking van de intentie om protest aan te tekenen werd het stil …

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022