Neem deel aan het GP van Frankrijk-spel: min. 400 euro aan prijzen

Ferrari
Ferrari

De Formule 1 is precies halverwege het seizoen. Elf Grand Prix’ zijn er achter de rug en elf Grand Prix’ resteren nog. Le Castellet is dit weekend de eerste halte. Op het circuit van Paul Ricard, met veel snelle bochten en goede inhaalmogelijkheden, wordt de Grand Prix van Frankrijk gereden.

Na een dominante reeks van Red Bull en vooral Max Verstappen, lijkt Ferrari het tij te keren. In Oostenrijk waren de rode bolides op weg naar een 1-2’tje, tot de motor van Carlos Sainz het begaf. Mede daardoor heeft Sainz deze zondag een grid penalty en zal hij aan een inhaalrace beginnen.

Klik hier om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom mee doen aan een Formule 1 Spel?

  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is minimaal 78 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!