“Nico Hulkenberg is in gesprek met Alfa Romeo en het Haas F1 team”

Zijn onverwachte en tegelijkertijd ook opvallend sterke invalbeurt bij het Racing Point F1 team zorgt ervoor dat Nico Hulkenberg plots uitzicht heeft op een eventuele F1-comeback in 2021.


Een emotionele rollercoaster, zo kunnen we de voorbije weken van Nico Hulkenberg best omschrijven. De Duitser moest plots invallen voor de met het coronavirus besmette Sergio Perez. Acht maanden na zijn afscheid van de Formule 1 omdat hij bij Renault plaats moest maken voor Esteban Ocon keerde Hulkenberg terug naar die vertrouwde F1-paddock.

Tijdens het eerste raceweekend kon Hulkenberg door technische problemen uiteindelijk niet deelnemen aan de race maar tijdens de tweede race op het circuit van Silverstone kwalificeerde Hulkeberg zich als derde en reed hij ook een sterke race.

De Duitser reed zich opnieuw in de kijker bij verschillende teams. Hulkenberg liet enkele dagen geleden al weten dat hij met verschillende teams gesprekken voert. Alfa Romeo Racing en het Haas F1 team zouden concrete interesse tonen.

Beide teams zouden op zoek zijn naar nieuwe rijders voor 2021 en Nico Hulkenberg zou bij zowel Alfa Romeo als het Haas F1 team een ernstige kanshebber zijn. Van een definitief contract is (voorlopig) echter nog geen sprake.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}