Nico Rosberg hoopt op hulp van Ferrari

Nico Rosberg wil in Sochi zijn achterstand in de wk-tussenstand proberen te verkleinen en rekent daarvoor op de hulp van Ferrari.

48 punten achterstand en nog vijf races te gaan, het ziet er niet goed uit voor de titelambities van Nico Rosberg. De Mercedes-piloot wil echter nog niet opgeven en blijft geloven in zijn kansen op de titel, al moet hij de komende twee races zijn achterstand aanzienlijk zien te verkleinen indien hij kans wil blijven maken op de titel.

“De achterstand is natuurlijk groot maar ik blijf strijden, in sport is alles mogelijk,” aldus Rosberg tijdens een interview met de Franse tv-zender ‘Canal+’.

Indien Rosberg daadwerkelijk kans wil blijven maken op de titel moet hij dringend races beginnen winnen, iets wat hem sinds 21 juni niet meer gelukt is. Daarnaast zal hij nog wat hulp nodig hebben. Zelfs indien hij alle resterende races zou winnen en Hamilton telkens tweede eindigt dan nog wordt Hamilton wereldkampioen. De Duitser hoopt dan ook dat Ferrari hem enigszins zal helpen.

“Er zijn nog altijd de Ferrari’s. Het is belangrijk dat ze tussen ons beide weten te finishen,” besluit Rosberg.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}