Nieuwe foto’s tonen vooruitgang Jeddah Street Circuit voor GP van Saudi-Arabië

Twitter - @SaudiArabianGP
Twitter - @SaudiArabianGP

Op 5 december, binnen minder dan twee maanden, moet er voor het eerst een F1-race in Saudi-Arabië plaatsvinden. De organisatoren proberen met een update iedereen gerust te stellen dat het circuit op tijd klaar zal zijn.

De plannen om dit jaar een F1-race in Saudi-Arabië te organiseren botsten niet alleen op kritiek omwille van de situatie op het vlak van de mensenrechten in het land, ook werden er vraagtekens gesteld bij de haalbaarheid om het circuit op tijd klaar te krijgen.

De voorbije weken ontstond er nog meer ongerustheid over het al dan niet op tijd klaar zijn van het circuit toen er foto’s opdoken waarop amper sprake was van een ‘circuit’ met faciliteiten. De organisatoren lieten eerder deze week echter via Twitter een nieuwe update zien over de stand van zaken op het circuit.

Daarop zien we al meer de contouren van een F1-circuit en er lijkt al heel wat meer progressie geboekt te worden Afwachten of het circuit er op 5 december inderdaad zal uitzien zoals het officieel werd voorgesteld (GP van Saudi-Arabië: Zo ziet het snelste stratencircuit ooit eruit!).

Foto’s: Twitter – @SaudiArabianGP
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022