Ralf Schumacher opgehouden door verkeer

Toyota rijder Ralf Schumacher geraakte gisteren voor de derde race op rij niet in het tweede gedeelte van de kwalificatie en start vanop de 18e plaats. De Duitser gaf het verkeer in zijn snelle ronde de schuld.

"Het hele weekend is al alles behalve goed verlopen voor ons. De problemen van gisteren (problemen met de ophanging) zorgde ervoor dat we ons programma in de trainingen niet volledig konden afwerken. Dan nog had ik meer verwacht van de kwalificatie maar door het verkeer heb ik geen enkele vrije ronde kunnen rijden en dat was dat. In mijn laatste run kwamen er 4 wagens uit de pits en vlak voor me op de baan. De ronde daarna had ik weer een andere wagen voor me gedurende de hele ronde."

De teamgenoot van Ralf Schumacher, de Italiaan Jarno Trulli, kon zich ondanks de problemen toch in de top tien kwalificeren.

"Dit was ongeveer het snelste dat ik kon rijden vandaag dus ik ben zeer blij, ook al had ik liever nog wat verder naar voor gestaan. We lijden duidelijk onder de problemen van vrijdag."

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen