ROC: Button opnieuw van de partij

Naar jaarlijkse gewoonte wordt eind dit jaar opnieuw de Race of Champions georganiseerd. Net als vorig jaar zal ook Jenson Button opnieuw deelnemen aan het evenement. Vorig jaar werden Button en zijn teamgenoot eruit gereden door Vettel en Michael Schumacher. Button zint overduidelijk op revanche.

"Ik had nooit gedacht dat ik zou kunnen zeggen dat ik voor mijn land tegen Duitsland heb gestreden te Wembley. Het was echter uitstekend vorig jaar en het publiek was fantastisch," zegt Button. "Van zodra ik hoorde dat Vettel en Schumacher opnieuw present tekenden om Duitsland te vertegenwoordigen, wist ik dat ik terug moest komen om het tegen hen op te nemen."

Het ligt Button overduidelijk nog op zijn maag dat team Engeland door Duitsland werd verslagen. De Brit kan dan ook niet wahcten om revanche te nemen.

"Vorig jaar was de eerste keer dat ik deelnam aan de Race of Champions. Het is allemaal voor de lol en we zeggen dat het er niet toe doet wie er wint, maar ik was erg teleurgesteld toen we van Duitsland verloren."

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print