Romain Grosjean haalt uit na felle kritiek Max Verstappen tijdens virtuele 24u van Le Mans

Romain Grosjean - Twitter
Romain Grosjean - Twitter

Tijdens de virtuele 24u van Le Mans uitte Max Verstappen felle kritiek nadat hij door problemen voor de zoveelste keer uit de game vloog. Volgens Romain Grosjean, die zelf ook deelnam, zijn het dingen die nu eenmaal gebeuren, net als tijdens echte races op het circuit.

Verstappen haalde gefrustreerd bijzonder hard uit naar de organisatoren, volgens Verstappen was het een ‘clownshow’ en hij liet weten de game te zullen verwijderen van zijn computer en niet meer deel te nemen (VIDEO: Woedende Max Verstappen haalt uit naar organisatie virtuele 24u Le Mans: “Dit is een clownshow!”). Verstappen en Team Redline stapten uit de race omdat ze hun verloren ronden niet terugkregen.

Max Verstappen krijgt ook zelf kritiek voor zijn houding. Zo vindt Romain Grosjean dat er tijdens het virtueel racen net als tijdens het racen op circuit plots problemen kunnen ontstaan waarvan je het slachtoffer wordt.

“Wat als je in het echt een motorprobleem of technisch defect in het echt hebt? Is dat niet hetzelfde?” haalt Grosjean uit, die daarbij ook ‘Boosted Media’ viseert dat net al Verstappen felle kritiek had geuit.

Romain Grosjean krijgt vervolgens op zijn beurt heel wat negatieve reacties en kritiek te verwerken want veel fans zijn het niet eens met Grosjean. Grosjean liet zich eerder ook al lovend uit over het evenement, dit ondanks de vele problemen. Belangrijk weetje is dat Grosjean ambassadeur van Motorsport Games is, de organisatie achter de virtuele 24u van Le Mans.