Schumi maakt comeback *update*

Jawel, u leest het goed: Michael Schumacher maakt een comeback. Al valt zijn bolide deze keer een stukje kleiner uit. De F1 veteraan kan het racen niet laten en zal daarom deelnemen aan het wereldkampioenschap karting dat binnenkort doorgaat in Mariembourg, België.

Het zal de eerste race worden waarin de Duitser aan de start verschijnt sinds zijn laatste GP, vorig jaar in Brazilië. Van 20 tot 23 september zal het dus een drukte van jewelste worden op en rond het circuit des Fagnes.

Schumacher laat het trouwens niet bij één evenement; hij zal binnenkort ook naar Brazilië afreizen om samen met voormalig teamgenoot Felipe Massa te participeren in de International Challenge of Go Kart Champs.

Bovendien zou hij recent ook mede-eigenaar geworden zijn van het KSM karting team. Het lijkt er dus sterk op dat Michael helemaal terugkeert naar zijn liefde voor het karten. Al hd er waarschijnlijk niemand aan getwijfeld dat Schumachers ‘need for speed’ vroeg of laat terug zou opduiken.

 

*Update*

Volgens de inschrijvingslijsten van het WK zal Michael Schumacher niet deelnemen. De inschrijvingen zijn ondertussen trouwens afgelopen. De CIK, de internationale kartfederati deed navraag bij de entourage van Schumacher. Daaruit bleek dat hij enkel wenst deel te nemen als hij heeft kunnen trainen.

Aan de kartrace in Brazilië zal hij wel deelnemen.

(geschreven door Leen Coremans)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print