Sebastian Vettel: “Ik ga niet weglopen van deze moeilijke situatie bij Ferrari”

Sebastian Vettel mag samen met Ferrari dan wel een desastreuze start van het nieuwe F1-seizoen kennen, er is geen haar op zijn hoofd dat er aan denkt om van deze moeilijke situatie weg te lopen.


“Nee, daar denk ik absoluut niet aan,” antwoordde Vettel op een vraag van de ‘Formule 1’ of een vroegtijdige exit bij Ferrari tot de mogelijkheden behoort.

“Ik ga niet weglopen. Ik denk dat ik iets te bewijzen heb en dan vooral aan mezelf. Dat is waarvoor ik hier ben.”

“Er zijn heel veel mensen in het team die de voorbije jaren enorme inspanningen gedaan hebben. Alleen al uit respect daarvoor wil ik die steun teruggeven en een waardig einde bij Ferrari kennen. Ik overweeg helemaal niet om van deze situatie weg te lopen.”

Voorlopig is het nog steeds niet duidelijk wat de toekomst brengt voor Vettel. Eind dit jaar loopt zijn contract af en er lijken steeds minder mogelijkheden om de overstap naar een andere competitief zitje te maken. Vettel sluit een verlengd verblijf in de Formule 1 echter niet uit.

“Mijn toekomst is uiteraard nog een vraagteken. Alles is mogelijk,” aldus Vettel.

“Indien ik het juiste pakket ter beschikking krijg dan ben ik zeker geïnteresseerd. Ik ben echter niet de rijder die gewoon deelneemt om wat geld te verdienen, dat is nooit mijn intentie geweest.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print