Sergio Perez: “De snelheid is terug, ik heb kunnen tonen waartoe ik in staat ben”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Na enkele minder goede maanden is Sergio Perez er in Brazilië naar eigen zeggen in geslaagd om opnieuw de snelheid te tonen waarover hij beschikt, al was dat net niet voldoende voor een plaats op het podium.

“Ik denk dat de snelheid er de voorbije weekends steeds is geweest maar om één of andere reden zijn we er niet in geslaagd om alles goed voor elkaar te krijgen,” vertelde Perez na afloop van de GP van Brazilië. “Het was een kwestie van tijd alvorens de snelheid er terug was.”

“Ik had graag op het podium gestaan, het doet pijn er niet te staan maar ik moet ook zeggen dat ik blij ben voor Fernando want hij heeft een goede race gereden.”

Ook wat betreft de strijd om de tweede plaats in het kampioenschap deed Sergio Perez een erg goede zaak. Perez heeft nu een voorsprong van 32 punten op Lewis Hamilton en dat met nog twee raceweekends te gaan.

“Het was een goed raceweekend voor het kampioenschap want we geraken dichter bij het behalen van de tweede plaats,” aldus Perez. “Laat ons nu uitkijken naar Vegas, het is immers een kwestie van tijd tot ik kan tonen waartoe ik echt in staat ben.”

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023