Sutil ook in 2008 bij Spyker

Adrian Sutil, momenteel teamgenoot van Christijan Albers bij het SpykerF1 team, zegt dat hij volgend seizoen ook voor Spyker zal rijden. Sutil zou naar evrluid een contract hebben dat hem eveneens in 2008 voor het team kaat uitkomen. Hiermee wil Sutil meteen ook duidelijkheid creëeren over zijn positie binnen het team.

"Ik heb een contract van lange termijn met Spyker en volgend seizoen zal ik dan ook voor het team rijden," aldus Sutil tegenover het magazine Kicker.

In het interview met Kicker magazine geeft Sutil ook aan dat hij helemaal niet jaloers is op de prestaties van voormalig F3 teamgenoot Lewis Hamilton, die momenteel aan de leiding staat van het kampioenschap.

"Ik ben niet jaloers, maar in de formule 1 is zeventig procent van je prestaties toe te schrijven aan de wagen waarin je rijdt. Ik ben er zelfs zeker van dat wanneer ik met een McLaren zou rijden, ik zeker zo snel zou zijn als hem."

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print