Tickets voor Max Verstappen-tribune in Las Vegas kosten 3270 euro!

Las Vegas GP - Max Verstappen Tickets
Las Vegas GP - Max Verstappen Tickets

Dat F1-tickets de voorbije jaren een stuk duurder zijn geworden is algemeen geweten maar de tickets voor de Max Verstappen-tribune tijdens de GP van Las Vegas swingen pas echt de pan uit.

Ooit begon het tijdens één race maar ondertussen heeft een groot deel van de F1-races een zogenaamde ‘Max Verstappen-tribune’. Onder andere in Oostenrijk zorgen de fans van Max Verstappen voor een dolle en uitgelaten sfeer. Ook op het circuit van Spa-Francorchamps is er tijdens de GP van België dergelijke tribune maar de nieuwste ‘Max Verstappen-tribune’ is die tijdens de GP van Las Vegas.

Eerder raakte al bekend dat tickets voor de GP van Las Vegas extreem duur zijn met zelfs VIP-pakketten die oplopen tot 5 miljoen dollar (Extravagant duur VIP-pakket voor de GP van Las Vegas: 5 miljoen dollar!). De organisatoren van de GP van Las Vegas is de kritiek op de erg dure tickets niet ontgaan en liet weten dat er in de toekomst meer goedkope tickets te koop zullen zijn (Las Vegas GP gaat meer ‘goedkope tickets’ voor de fans voorzien).

Voor dit jaar moeten de meeste fans, als ze al tickets konden bemachtigen, stevig in hun geldbuidel tasten. Voor fans van Max Verstappen zijn er nu tickets te koop voor een speciale ‘Max Verstappen-tribune’. Tot zover het goede nieuws want ook die tickets zijn bijzonder duur: 3 270 euro.

Voor die prijs krijg je naast drie dagen F1-plezier ook een unieke Las Vegas travelbag inclusief een Max Verstappen 1:2 schaalmodel helm, unieke jas en een premium travelbag t.w.v. in totaal 375 euro. De eerste 100 kopers ontvangen bovendien een door Max Verstappen gesigneerd 1:2 schaalmodel helm.

Wat voor de 3270 euro niet inbegrepen is dat is je transport van en naar het circuit, eventuele overnachtingsmogelijkheid alsook eventuele vluchten van en naar Las Vegas. Inderdaad, je kan maar best stevig gespaard hebben …

Wat is inbegrepen in de tickets?
– 3 dagen toegang tot de Max Verstappen Tribune.
– Inclusief eten en (non-alcoholische) drank.
– Toegang tot de Red Bull Fanzone achter de tribune.
– Kans op door Max Verstappen gesigneerde merchandise.
– Kans op een exclusieve Las Vegas Paddock tour.
– Kans op een gesigneerde Max Verstappen 1:1 replica helm!

Vervoer en hotel zijn NIET inbegrepen.
Klik hier voor meer info

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print