Ticketverkoop GP van België stopgezet

De organisatie van de GP van België heeft de ticketverkoop voor de race stopgezet.


Gisteren raakte bekend dat er tot eind augustus geen massa-evenementen in België mogen plaatsvinden, dit om de verdere verspreiding van het coronavirus COVID-19 een halt toe te roepen. Naast de vele festivals dreigt nu ook de GP van België daar het slachtoffer van te worden.

De GP van België stond gepland van 28 tot en met 30 augustus, net nog in de periode waarin het verbod is uitgevaardigd. De organisatie van de race gaat nu in overleg met de regering alsook de F1 en Liberty Media om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

In afwachting daarvan is de ticketverkoop voor de GP van België alvast stopgezet. De tienduizenden mensen die reeds tickets bestelden zullen de mogelijkheid krijgen om hun geld terug te krijgen of hun tickets kunnen overdragen naar de editie van 2021.

De organisatie plaatste onderstaande boodschap op de website:

De Grand Prix van Spa erkent het besluit van de federale regering om alle massa-evenementen tot 31 augustus te verbieden.
Wij steunen deze beslissing omdat uw gezondheid en die van alle stakeholders van de Belgische Grand Prix onze prioriteit is.

Als gevolg hiervan zal vanaf vandaag de verkoop van tickets voor de 2020-editie van onze nationale Grand Prix worden opgeschort.
Wat de tickethouders betreft, zullen we uiteraard onze algemene verkoopsvoorwaarden respecteren. We zullen u zo snel mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

In het belang van ons allen is en blijft het voor ieder van ons een prioriteit om de vastgestelde maatregelen te respecteren.
Wees veilig, volg de officiële aanbevelingen op, vermijd onnodig contact en blijf zoveel mogelijk thuis.

Zorg voor uw dierbaren.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023