Toto Wolff: “Dit raceweekend zit erop voor Mercedes”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Na een desastreuze kwalificatie volgde ook een ontgoochelende sprintrace voor beide Mercedes-rijders. Volgens Toto Wolff zit het raceweekend voor zijn team er eigenlijk al op en is het vooruitkijken naar de volgende races.

Tijdens de tweede oefensessie voorafgaand aan de sprintrace reden George Russell en Lewis Hamilton de snelste en vierde tijd maar tijdens de sprintrace zelf slaagden ze er niet in om echt te strijden voor positie en plaatsen goed te maken.

Gezien de erg moeizame sprintrace verwacht Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff ook geen beterschap tijdens de eigenlijke race op zondag en zit het raceweekend er eigenlijk dus al op voor hen. Toto Wolff verwacht immers niet veel beterschap tijdens de race.

“Ik denk dat punten halen het absolute minimum hoort te zijn maar dat is niet waar we onze verwachtingen liggen, daarom beschouw ik dit raceweekend als afgeschreven,” klinkt het somber bij Toto Wolff.

“Je kan wel zeggen dat we proberen te leren maar het opwarmen van onze banden ging niet echt goed en dat is waarom we niet veel kunnen doen.”

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer