Toto Wolff: “Mercedes komt steeds dichter bij een overwinning”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Bij Mercedes hopen ze tijdens de tweede seizoenshelft nog bijkomende vooruitgang te boeken. Ze willen Red Bull en Ferrari uitdagen en strijden voor minstens één overwinning.

“We gingen de zomerpauze in na een sterke reeks races en het raceweekend waarin we tot dusver de meeste punten dit jaar behaalden,” aldus Toto Wolff in de vooruitblik van Mercedes op de GP van België.

“We zijn nog steeds niet aan het strijden voor overwinningen maar we komen er dichter bij, we moeten dit momentum vasthouden en druk blijven zetten.”

Volgens Toto Wolff kwam de zomerpauze desondanks als geroepen want het is tot dusver een erg intens en vermoeiend seizoen geweest.

“De shutdown in de fabriek is een erg belangrijke periode voor het ganse team om even vrijaf te nemen, de batterijen opnieuw op te laden en tijd door te brengen met de familie waarvan de steun doorheen het jaar van onschatbare waarde is.”

“Er zijn tijdens het seizoen maar weinig mogelijkheden om dat te doen, de ontwikkelingsrace is meedogenloos, de zomerpauze was dan ook erg verdiend voor iedereen in het team.”

“We staan voor een zeer intense tweede seizoenshelft met nog negen kansen om verbeteringen te vinden, vooruitgang te boeken en hopelijk ook om Red Bull en Ferrari uit te dagen voor overwinningen.”

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner bol3daagse 2022bol3daagse 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner bol3daagse 2022bol3daagse 2022