Toto Wolff: “Mercedes niet blij met resultaten in Spa en Monza”

In de aanloop naar de GP van Singapore laat Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff weten dat er na de races in België en Italië een gevoel van teleurstelling overheerst.


Mercedes domineerde de eerste seizoenhelft maar met races in Spa en Monza kondigden zich na de zomerpauze meteen twee serieuze uitdagingen aan. Ferrari was volgens Mercedes favoriet en dat werd ook bevestigd.

Charles Leclerc behaalde twee overwinningen op rij, al scheelde het telkens niet veel of Mercedes was met de overwinning aan de haal gegaan. Lewis Hamilton en Valtteri Bottas moesten telkens nipt het onderspit delven.

“We wisten dat de eerste twee races na de zomerpauze moeilijk voor ons zouden worden,” blikt Toto Wolff in de aanloop naar de race in Singapore terug op de voorbije twee races.

“We behaalden twee dubbele podiumfinishes en 67 punten wat een mooie schadebeperking was, beter dan dat we verwacht hadden.”

Desondanks overheerste volgens Toto Wolff een gevoel van teleurstelling.

“Je merkte echter tijdens de debriefings in Spa en Monza dat we niet tevreden waren en iedereen in Brixworth en Brackley pusht enorm hard om terug te kunnen zegevieren.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022