Trulli hoopte op meer

Jarno Trulli reed een solide race en finishte daardoor vandaag als zevende. Toch had de Italiaan op meer gehoopt, al is een zevende plek niet slecht als je weet dat Trulli moest starten van op de veertiende plaats.

Zijn uitstekend resultaat heeft Trulli ondermeer te danken aan een schitterende eerste ronde, waarbij hij meteen naar de zevende plaats reed. Tegen het einde van de race lag de Italiaan achtste, maar Trulli zette nogmaals alles op alles en wist alsnog de zevende plaats af te snoepen van Nakajima.

"Het was een goede race en het is goed om twee punten te behalen, amar ik hoopte op meer," zei Trulli na afloop van de race. "Doorheen de race was ik erg sterk en ik reed derde toen de hevige regenval begon. Op dat moment was het zeer moeilijk rijden op het circuit en verloor ik zo’n vijftien seconden op een ronde tijd. Achteraf gezien hadden we misschien moeten gokken op de regenband voor hevige regen, maar tegen de tijd dat we die beslissing overwogen wisten we dat het niet meer ging regenen."

"Het is een beslissing die we hadden moeten nemen. Het is echter spijtig, want ik had mogelijk het podium gehaald," besluit Trulli.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer