Valtteri Bottas naar Alfa Romeo in 2022?

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Indien George Russell volgend jaar daadwerkelijk naar het Mercedes F1 team gaat dan moet Valtteri Bottas op zoek naar een ander racezitje en dan lijkt Alfa Romeo Racing een mogelijke keuze voor de Fin.

Mercedes liet onlangs verstaan dat ze tijdens de zomer waarschijnlijk willen beslissen wie er volgend jaar naast Lewis Hamilton zal racen. Steeds meer gaan er stemmen op dat Valtteri Bottas plaats zal moeten maken voor George Russell maar wat als het inderdaad zover komt?

Bottas en Russell van team doen ruilen lijkt het meest voor de hand liggend maar Valtteri Bottas zou dergelijke ruil zelf niet zien zitten omdat hij dan vreest definitief in de achterhoede van de Formule 1 te verzeilen. Alfa Romeo Racing lijkt dan weer wel plots in beeld te komen.

Volgens ‘Motorsport-Total’ zou Alfa Romeo-teambaas Frederic Vasseur reeds de eerste gesprekken met het management van Bottas achter de rug hebben. Bij Alfa Romeo viel eerder ook al te horen dat ze in 2022 mogelijk met een compleet nieuw rijdersduo aan de start zullen verschijnen.

Bottas-Schumacher? Het zou zomaar kunnen …

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021