Virgin heeft geen haast om tweede rijder te bevestigen

Vorige week kondigde Marussia Virgin Racing aan dat Timo Glock tot 2014 voor hen zal rijder. Wat het tweede zitje betreft kan een aankondiging mogelijk nog lang op zich laten wachten …
Virgin liet de voorbije weken reeds meermaals blijken dat ze erg tevreden zijn over Jerome D’Ambrosio maar dat betekent nog niet dat hij ook eerstdaags een contractverlenging zal krijgen, dat liet Graeme Lowdon weten.

“Ik denk dat de onderhandelingen voor het tweede zitje zeker pas na de zomerpauze zullen plaatsvinden, mogelijk zelfs tegen het einde van het seizoen, zoals we dat ook vorig jaar deden,” aldus Graeme Lowdon van Marussia Virgin Racing.

Graeme Lowdon is nochtans wel zwaar onder de indruk van onze landgenoot. Volgens Lowdown heeft D’Ambrosio al heel goed werk verricht tijdens zijn eerste seizoen in de Formule 1.

“Jerome doet het erg goed. Ik denk dat hij op heel wat mensen indruk heeft gemaak. Hij heeft ook al heel wat maturiteit getoond tijdens de races.”

Voorlopig blijft het dus afwachten of D’Ambrosio ook volgend jaar nog voor Marussia Virgin zal rijden. Volgens Eric Boullier heeft onze landgenoot naast Marussia Virgin eventueel ook enkele andere mogelijkheden.
a:1:{s:9:”file_name”;s:26:”dambrosio_duit11_klein.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print