Vormen zevenvoudig F1-kampioen Lewis Hamilton en Shakira een koppel?

Twitter
Twitter

Nu de geruchten rond Fernando Alonso en Taylor Swift een beetje naar de achtergrond zijn verdwenen lijkt de F1-wereld zich te kunnen gaan focussen op Lewis Hamilton en zangeres Shakira die meermaals samen zijn gespot.

Vergeet de geruchtenmolen rond het mogelijk koppel Fernando Alonso-Taylor Swift (Fernando Alonso reageert op sublieme wijze op geruchten dat hij met Taylor Swift een koppel vormt), de F1-paddock heeft een ander mogelijk koppel om in het vizier te houden: Lewis Hamilton en Shakira.

De voorbije dagen werden Lewis Hamilton en zangeres Shakira meermaals samen gespot en dat leidt meteen tot speculaties dat de twee aan het daten zijn en zelfs mogelijk een koppel vormen. Niet geheel toevallig ontstonden de geruchten rond de GP van Miami, een moment waarop de twee meermaals met elkaar gezien werden.

Zo werd Shakira niet alleen in de F1-paddock gezien, ze werd ook gespot tijdens een bezoek aan het exclusieve restaurant Cipriani waar ze al dan niet geheel toevallig wel heel breedlachend Lewis Hamilton begroette. Een bezoeker van het restaurant wist beelden te maken van Hamilton en Shakira en die hebben de geruchtenmolen uiteraard alleen nog maar aangewakkerd.

Je zou kunnen dat die begroeting toeval was maar wat niet toevallig was, is dat de twee vervolgens door de paparazzi nog meermaals op andere plaatsen samen gespot werden. Zo is onder andere te zien hoe Lewis Hamilton Shakira mee aan boord neemt van een luxe-boot. Vervolgens werd er koers gezet om langs de kust van Miami te varen en dit alles ook nog eens in de buurt van waar Shakira sinds haar breuk met voetballer Piqué woont.

Speculaties over nieuwe relaties en vrouwen in het leven van Lewis Hamilton zijn er trouwens erg vaak geweest sinds zijn breuk met Pussycat Dolls-zangeres Nicole Scherzinger in 2015. Zo werd de zevenvoudige wereldkampioen onder andere gelinkt aan Rihanna, WinnieHarlow, Kendall Jenner en Rita Ora.