Alonso erg tevreden over updates bij Ferrari

Fernando Alonso wou zich na zijn snelste tijd op vrijdag nog niet uitspreken over de updates die Ferrari klaar had voor de wagen in Valencia. Vandaag doet de Spanjaard dat wel.
Alonso kwalificeerde zich als vierde voor de GP van Europa, een erg mooi resultaat voor Ferrari, al kan het uiteraard nog steeds beter. Toch is de Spanjaard erg tevreden. Meer zelfs, volgens Alonso had Ferrari zonder de updates met moeite Q2 overleefd.

“Ik ben tevreden met het resultaat. Veel teams, waaronder Ferrari, hebben hier nieuwe updates geïntroduceerd. Het was vandaag dan ook een belangrijke dag om te weten waar we staan in de strijd voor de topplaatsen,” zei een alerte Fernando Alonso. “We slaagden erin, maar we moeten ook in het achterhoofd houden dat we zonder de updates heel wat moeilijkheden zouden gehad hebben om in Q3 te geraken.”

Fernando Alonso kan dan ook tevreden terugkijken op de kwalificatie maar tegelijkertijd moet er ook uitgekeken worden naar de race.

“Morgen hebben we het potentieel om voor een podiumplaats te gaan. Het zal belangrijk zijn om een goede start te maken. Vervolgens moeten we een goede strategie hebben en geen fouten maken, want de muren zijn hier niet vergevingsgezind.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}