Vettel behaalt vierde pole van het seizoen

Sebastian Vettel moet dolblij geweest zijn vandaag. De Duitser veroverde de pole en was voor het eerst sinds lang opnieuw sneller dan teamgenoot Mark Webber.
De voorbije races reed Vettel enigszins in de schaduw van teamgenoot Mark Webber. De Australiër was de voorbije races vaak beter dan zijn Duitse teamgenoot. Voor Vettel is de ban hopelijk opnieuw gebroken.

Een stralende Sebastian Vettel zagen we na afloop van de kwalificatie. Er viel ongetwijfeld een serieuze druk van de jonge Duitser zijn schouders. Het potje kookte dan wel misschien over in Turkije, toen Vettel en Webber op elkaar inreden, maar nu staat hij er weer. Al staat Vettel zijn grootste concurrent, wat nota bene in eerste plaats altijd je teamgenoot moet zijn, wel vlak naast hem op de startgrid.

Benieuwd of Vettel en Red Bull de klus nu ook kunnen afmaken, want daar wringt het schoentje meestal bij Red Bull.

“Dit is erg goed. De voorbije races hadden we niet echt een goede kwalificatie, dus dit is goed,” aldus Vettel. “Canada en Valencia zouden normaal gesproken niet onze beste races van het seizoen zijn, dus het is erg goed om hier op pole te staan. Ook onze racesnelheid lijkt goed te zijn.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}