Button: “Slechte kwalificatie is mijn eigen fout”

Jenson Button kwalificeerde zich vanmiddag als zevende voor de GP van Europa, een prestatie waarmee de Brit overduidelijk niet tevreden is.
Hamilton was dan wel tevreden met zijn derde plaats, dat kan dan weer niet gezegd worden van Button en zijn zevende plaats. De Brit is mistevreden over zijn kwalificatie maar wijst niets of niemand met de vinger. De povere prestatie is enkel en alleen zijn eigen fout.

Button maakte een fout in de laatste bocht tijdens Q3. Volgens Button kostte die fout hem de vierde plaats achter teamgenoot Lewis Hamilton.

“We hadden verwacht dat de kwalificatie voor ons moeilijk zou verlopen, heel wat teams kwamen immers naar Valencia met nieuwe updates. Het zag er echter goed uit tot de laatste bocht,” zei een teleurgestelde Jenson Button na afloop van de kwalificatie. “Ik blokkeerde mijn banden in de laatste bocht en verloor minstens twee tienden, wat erg veel is. Dat kostte me de vierde plaats, ik ben dan ook erg teleurgesteld. Laat ons hopen dat ik morgen een betere race heb.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}