Australische minister bekritiseert Hamilton

Lewis Hamilton heeft zopas nog eens de nodige kritiek moeten aanhoren van de Australische minister Tim Pallas. Pallas is alvast van mening dat de Britse rijder geen mensenlevens in gevaar diende te brengen.
In Australië lijkt men het voorval tussen McLaren rijder Lewis Hamilton en de plaatselijke politie van Melbourne nog niet te zijn vergeten. Hamilton gebruikte de openbare weg in Melbourne op een foutieve manier door er zijn banden zodanig te doen spinnen dat een geweldige rook tevoorschijn kwam. De Brit deed ondermeer een burnout.

Mogelijk wilde Hamilton simpelweg even stoefen over zijn rijstijl maar toen bleek dat enkele agenten zijn illegale show eveneens bijwoonden was het spel snel voorbij. De Australische minister is alvast van mening dat Hamilton zijn talenten op het circuit moet tonen want in Melbourne bracht hij mensenlevens in gevaar. Aangezien er vast ook jongeren meelezen zullen we het woord dickhead niet in het Nederlands vertalen.

“Lewis is een ‘dickhead’. Hij heeft letterlijk mensenlevens op het spel gezet door zijn ongeoorloofd rijgedrag. Men spreekt nu plots over de incidenten van Webber maar geweten is dat hij nooit mensen in gevaar bracht. We hebben bij deze de aandacht van de supporters van Hamilton en Webber getrokken want men reageert tegenstrijdig. Ik zou Webber eveneens willen laten weten dat hij enkel op circuits mag overdrijven met zijn snelheden”, zo verklaarde minister Tim Pallas.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}