BBC niet welkom bij Schumacher en Domenicali

De Britse televisiezender BBC was vandaag duidelijk niet welkom bij Michael Schumacher en Ferrari-teambaas Stefano Domenicali.
Gisteren wist BBC niet bepaald positief te zijn over zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher. Volgens meerdere insiders is Mercedes GP vooral bezig met de voorbereidingen voor 2011. Michael Schumacher zou in zijn tweede seizoen voor Mercedes GP voor het eerst in een wagen rijden die naar zijn zin ontwikkeld zou zijn.

Bij BBC is men echter nu al van mening dat de Duitser niet meer op zijn plaats is in de hoogste klasse van de autosport. BBC probeerde ook meermaals de link te leggen tussen Robert Kubica en de positie van Schumacher in 2011. Vlak voor de start van de race van vandaag was er voor Schumacher al geen tijd meer om met BBC in gesprek te gaan. Eddie Jordan en Martin Brundle kregen zelfs geen letter uit de mond van de Duitser.

Vervolgens was er dan vandaag de bestraffing van Lewis Hamilton. In principe was het Fernando Alonso die de actie van Hamilton over de teamradio aanhaalde. Alonso en Ferrari-teambaas Stefano Domenicali zijn vooral erg lastig omdat de stewards niet uit zichzelf handelden. Toen BBC om een verklaring ging bij Domenicali, toen kreeg men ook hier letterlijk de rug van de Italiaan te zien.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}