“Bevalling F10 is goed verlopen”

Ferrari-president Luca di Montezemolo is het eens met teambaas Stefano Domenicali wat de resultaten van de test in Valencia betreft. Voor een overvloed aan enthousiasme is het dus nog te vroeg.
Tijdens de afgelopen testdagen op het circuit Valencia was Felipe Massa de snelste op dag 1 en 2. Op de derde tesdag was opnieuw de F10 van Ferrari de snelste wagen maar dan wel met de Spaanse rijder Fernando Alonso achter het stuur.

Enkele dagen na de test verklaarde teambaas Domenicali dat we maar best niet te enthousiast moesten zijn want dat het testwerk op zich niet veel te betekenen heeft. Ferrari-president Luca di Montezemolo is het dus volledig met hem eens.

“In eerste instantie ben ik uiteraard tevreden over ons resultaat in Valencia want we toonden er aan dat de bevalling van de F10 goed verlopen is. Er zijn nog wat problemen die we dienen op te lossen dus we blijven inderdaad maar beter met beide voeten op de grond. Het is nog te vroeg om over de wagen te oordelen”, aldus Luca di Montezemolo.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}