Maakt Campos niet beter plaats voor Stefan GP?

Adrian Campos hoopt dat hij tegen maandag een oplossing heeft gevonden die zijn renstal Campos Meta van een plaats op de grid zal blijven verzekeren, en om de achterstallige kosten te vergoeden. Een onderwerp dat al aansleept sinds hun officiële deelname!
De Formule 1 is vandaag de dag nog steeds de hoogste klasse uit de autosport en daar horen volgens veel liefhebbers geen onzekerheden bij wat betreft de toekomst van bepaalde rijders. Eender welke renstal moet de sport er van verzekeren dat het competitief kan meedraaien doorheen het seizoen en dat financiële blunders al helemaal uitblijven.

Op dit ogenblik smeekt Stefan GP zowat om een plaatsje op de grid terwijl Campos Meta in de ogen van veel supporters met de voeten van de sport aan het rammelen is. Misschien moeten beide renstallen maar weer van positie ruilen zodat de F1, en ondermeer Bruno Senna, eindelijk meer duidelijkheid krijgen. Net als een slechte betaler zoekt Adrian Campos weer maar eens naar een uitweg, of een excuus!

“We proberen tegen maandag al met een oplossing voor de dag te komen. Niet alles wat de mensen beweren is echter waar en het spreekt voor zich dat het team liefst wel wil verschijnen op de grid. We kunnen Dallara niet altijd betalen voor hun bijdrage en vooral dit punt dienen we nu op te lossen”, aldus Adrian Campos.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023