F1-rijders maken zich klaar voor het wk voetbal

De huidige F1-rijders stellen zich momenteel meerdere vragen. Welke bandenproducent voorziet de teams in 2011 van rubber? Wat gaat er gebeuren met het zogenaamde F-duct? Op welke manier kunnen de teams naderen op het machtige Red Bull? Af en toe haalt de pers dan ook nog eens ontspannende dingen aan. Op naar het wereldkampioenschap voetbal.
In aanloop naar het WK voetbal vroegen enkele reporters zich af wat de huidige F1-rijders verwachten van hun favoriete voetbalploeg. Mark Webber zal het voor Australië opnemen terwijl Michael Schumacher het dan uiteraard weer voor zijn eigen Duitsland heeft. Het werd een grappig gesprek waarin Rubens Barrichello het duo met vrij gegronde reden onderbrak. Michael Schumacher wist in eerste instantie niet dat Australië zich wist te kwalificeren voor het WK.

“Australië? Wij hebben ons weten te kwalificeren, inderdaad. Wij zijn erbij en we spelen zelfs de eerste wedstrijd tegen Duitsland. Hopelijk zullen we jullie verslaan. Indien we tweede kunnen eindigen en Engeland kan winnen in hun groep, dan speelt Australië tegen Engeland. Hopelijk winnen we dan nogmaals”, zo reageerde Webber al snel op Schumacher die blijkbaar niet wist dat Duitsland in de eerste match tegen Australië moet uitkomen.

“Na goede resultaten in eerdere kampioenschappen hopen we ditmaal nog beter te kunnen doen. Misschien spelen we wel de finale. Ik weet dat ik optimistisch ben aangezien een van onze belangrijkste spelers (Michael Ballack) een blessure opliep. Ik weet zeker dat we het goed zullen doen. Het spijt me voor jou Mark”, zo verklaarde vervolgens Michael Schumacher.

Rubens Barrichello kwam nog het best uit de hoek. De Braziliaanse rijder is eerder van mening dat zowel Webber als Schumacher aan grootspraak doen. Brazilië zal volgens Barrichello de wereldbeker veroveren.

“Ja, het spijt me voor jullie beide”, zo liet Barrichello zijn mening kort en bondig klinken. Als het aan hem ligt zal Brazilië voor de zesde keer kampioen worden.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}