Ferrari-teambaas Frederic Vasseur is de vragen over Lewis Hamilton beu: “Volgende vraag!”

Ferrari
Ferrari

Na afloop van de GP van Japan kreeg Ferrari-teambaas Frederic Vasseur een vraag voorgeschoteld over Lewis Hamilton en die vraag wou een duidelijk geïrriteerde Frederic Vasseur niet beantwoorden. Het leverde een wat vreemd moment op te midden van de interviews.

Voorafgaand aan het seizoen werd aangekondigd dat Lewis Hamilton eind dit jaar Mercedes verlaat en volgend jaar voor Ferrari zal racen. Bij Ferrari zal Carlos Sainz plaats moeten maken voor Hamilton en het stond in de sterren geschreven dat de media heel het seizoen Mercedes, Lewis Hamilton en Ferrari zouden bestoken met vragen hierover.

Het feit dat Lewis Hamilton slecht aan het seizoen is begonnen en Carlos Sainz ondanks een blindedarmoperatie schitterend weet te presteren zorgt ervoor dat de media alleen nog maar meer smullen van heel het verhaal. Net als veel fans wordt de vraag gesteld of Ferrari wel de juiste keuze heeft gemaakt door Carlos Sainz aan de kant te schuiven voor Lewis Hamilton. 

In Japan kreeg Ferrari-teambaas Frederic Vasseur de vraag of hij in een alternatieve wereld, waarin Lewis Hamilton nog niet voor Ferrari had getekend, een andere beslissing zou genomen hebben.

“Je zal ieder weekend dezelfde vraag stellen. Je kan mijn antwoord van de vorige keer kopiëren en opnieuw opschrijven. Volgende vraag!” antwoordde een zichtbaar geïrriteerde Frederic Vasseur. 

Ook de persverantwoordelijke van Ferrari wist duidelijk niet goed wat te doen maar vervolgens werden er gewoon verder nog vragen gesteld, maar geen enkele vraag over Lewis Hamilton … 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print