GP van Canada: tweede oefensessie: Max Verstappen net iets sneller dan Charles Leclerc

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Net als tijdens de eerste oefensessie heeft Max Verstappen ook tijdens de tweede oefensessie op het Circuit Gilles Villeneuve de snelste tijd gereden. Het verschil met Charles Leclerc in de Ferrari was echter zeer klein.

Tijdens de tweede oefensessie konden de rijders al wat meer voluit gaan en iets nadrukkelijker de limieten van het circuit en de wagen opzoeken. Toch was het ook opletten geblazen, bijvoorbeeld in de pitlane waar het bijna tot een aanrijding kwam.

Iets voor halverwege de tweede oefensessie was het Max Verstappen die de voorlopige besttijd achter zijn naam had staan. De Nederlander voelde zich duidelijk in zijn element op het Circuit Gilles Villeneuve.

Tijdens de slotminuten van de sessie kwamen er erg donkere regenwolken richting het Circuit Gilles Villeneuve. Gelukkig voor de rijders kon de sessie echter onder droge omstandigheden afgewerkt worden.

Uiteindelijk was het Max Verstappen die opnieuw de snelste was, van dichtbij gevolgd door Charles Leclerc. De Monegask was in de Ferrari slechts een handvol duizendsten trager dan Verstappen.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print