“Lewis Hamilton speelt politieke spelletjes, hij wil mensen wegkrijgen!”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Lewis Hamilton heeft nog steeds geen teken van leven gegeven op zijn sociale media, dit terwijl binnen een dikke twee tweken de nieuwe Mercedes F1-bolide voorgesteld zal worden. Volgens de Nederlandse racepiloot Jeroen Bleekemolen speelt Hamilton politieke spelletjes.

Geen posts op de sociale media, geen foto’s of video’s, geen officiële bevestiging dat hij dit jaar op de F1-startgrid zal staan en voor Mercedes zal racen. Hamilton ontvolgde ook iedereen op de sociale media.

Volgens Bleekemolen speelt Hamilton een politiek spelletje en is er veel meer aan de hand.

“Het is een apart verhaal aan het worden. Heel gek dat we niks horen,” vertelt Bleekemolen tegenover de Nederlandse ‘NOS’. “Ik zie het als een politiek spel. Ik denk dat Lewis echt boos is over de gang van zaken bij de FIA. Hij wil een punt maken en houdt zijn poot stijf.”

“Hamilton probeert de druk op autosportfederatie FIA op te voeren en is machtig. Ik denk dat hij wat mensen weg wil krijgen daar, zoals wedstrijdleider Michael Masi.”

Hamilton is volgens Bleekemolen één van de weinigen die eventueel in zoiets zou kunnen slagen.

“Lewis wil het ondersteboven gooien. Hij kan dat. Hij heeft als ’the greatest of all’ veel invloed. Er zullen wel wat mensen verdwijnen.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022