Harde woorden van Jos Verstappen voor Christian Horner: “Ik ben helemaal klaar met hem!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Er vallen harde woorden tijdens het raceweekend op de Red Bull Ring, de thuisrace van Red Bull Racing. Na eerdere kritiek heeft Jos Verstappen immers een niet mis te verstane boodschap voor Christian Horner.

Eerder zei Jos Verstappen toe om deel te nemen aan de ‘Legends Parade’. Het was daarbij de bedoeling dat Jos Verstappen in een Red Bull RB8 zou stappen om samen met Gerhard Berger, David Coulthard, Johnny Herbert en Emerson Fittipaldi het publiek te vermaken met een F1-demo met verschillende historische F1-bolides. Maar Jos Verstappen gaat nu toch niet deelnemen en daar zit Christian Horner volgens hem voor iets tussen.

“Er zouden opnames, ook met een drone, van gemaakt worden. Maar Horner wilde dat ik niet gefilmd zou worden. Hoe kinderachtig kun je zijn?”, aldus Verstappen volgens ‘Formule1.nl’ in het gastenverblijf van Red Bull op de Red Bull Ring. “Ik ben helemaal klaar met hem (Horner)”.

Er zit al langer een flinke haar in de boter tussen Christian Horner en Jos Verstappen, vooral omdat Jos Verstappen eerder dit jaar felle kritiek uitte in heel de ‘zaak Christian Horner’. Afwachten hoe dit nu verder dreigt te escaleren en afloopt …