Hint Red Bull in teaser van RB18 naar een speciale testlivery?

Red Bull Racing
Red Bull Racing

Nog twee keer slapen en dan krijgen we de nieuwe Red Bull F1-bolide van Max Verstappen en Sergio Perez te zien. In afwachting daarvan toont Red Bull ons vandaag alvast een nieuwe teaser van de RB18.

Red Bull komst zal in vergelijking met concurrenten Mercedes en Ferrari erg vroeg haar nieuwe F1-bolide tonen. Opmerkelijk want je wil uiteraard de concurrentie geen voordeel geven maar bij Red Bull zijn ze steeds erg goed in het verhullen van details.

Dr. Helmut Marko liet eerder al verstaan dat de vroeger presentatie Red Bull geen nadeel zal opleveren omdat er weinig details te zien zullen zijn. Dat kan in de eerste plaats uiteraard door ze op de foto’s die woensdag worden vrijgegeven niet zichtbaar weer te geven maar daarnaast is Red Bull ook erg goed in het verhullen van details door gebruik te maken van speciale liveries.

In het verleden testte Red Bull erg vaak met een tijdelijke livery waarmee de concurrentie maar moeilijk bepaalde details op de wagen kon zien en in de laatste teaser van de RB18 lijkt Red Bull daar opnieuw op te zinspelen.

We zien in de achtergrond van de video een Red Bull-stier die eigenlijk een soort mozaïek is. De kans lijkt groot dat dergelijke mozaïek ook op de testlivery wordt gebruikt. Op 9 februari komen we ongetwijfeld meer te weten …

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023