Hilarisch: Krijgt Red Bull-teambaas Christian Horner binnenkort een rondleiding in de Mercedes F1-fabriek?

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Heeft Christian Horner voor het goede doel een bod gedaan op een rondleiding in de Mercedes F1-fabriek? Op twitter wordt alvast hilarisch gereageerd op het bod van een zekere ‘Chrisrian Horner’.

Verschillende veilingen voor het goede doel vonden plaats. Daarbij trekt vooral de veiling van een rondleiding in de Mercedes F1-fabriek heel wat aandacht want ‘Chrisrian Horner’ heeft de veiling gewonnen en dat met een bod van 4 000 Britse pond.

Of het daadwerkelijk Christian Horner is die het bod heeft gedaan, al dan niet bewust met een typfout in zijn naam moet nog blijken. Feit is wel dat Red Bull-teambaas Christian Horner ongetwijfeld maar al te graag voor 4 000 Britse pond een uitgebreide rondleiding met veel details zou krijgen.

Opmerkelijk genoeg doneerde ook Red Bull een rondleiding in de F1-fabriek. Die veiling werd niet gewonnen door Toto Wolff, tenzij de Mercedes-motorsportbaas via een zogenaamde ‘stroman’ zou geboden hebben. De rondleiding is in beide gevallen immers voor meerdere personen.