Horner verdedigt Sebastian Vettel

Sebastian Vettel kreeg felle kritiek na zijn tumultueuze race in België. Christian Horner verdedigt zijn rijder nu.
Volgens Christian Horner maakt de Duitser nog steeds kans op de titel en moet hij zich met dat doel voor ogen blijven focussen tijdens de resterende races van het seizoen. Horner neemt het ook op voor Vettel nu die erg veel kritiek krijgt na zijn zoveelste incident dit seizoen.

Vettel reed Jenson Button aan wat meteen voor beide rijders betekende dat ze zonder punten België zouden verlaten. Voor Vettel was het dit seizoen nog meer eens een incident dat weeral voor discussies zorgde en hem een handicap in de titelstrijd bezorgt.

Christian Horner blijft echter een rotsvast vertrouwen hebben in Vettel en neemt nu de verdediging van het jonge Duitse racetalent op zich.

“Ik denk dat Sebastien zonder enige twijfel een erg groot talent is. Dit was gewoonweg één van die races dat het niet vlotte. Hij moet vooral rustig en gefocust blijven, dan zal het wel goed komen,” aldus Horner.

“Het was erg moeilijk. Je moet beslissingen nemen in fracties van een seconde en hij maakte net dat ene foutje toen hij tegen Jenson aan het racen was.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021