Lando Norris: “McLaren verdient deze verrassende podiumplaats”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Dolblij was Lando Norris met zijn verrassende podiumplaats tijdens de GP van Emilia-Romagna. Dat was eraan te zien terwijl hij vierde op het podium, maar volgens Norris verdient McLaren deze podiumplaats gezien al het harde werk dat werd verricht.

McLaren kende tot dusver een moeilijk seizoensbegin maar vier races ver in het seizoen heeft het toch al die allereerste podiumplaats beet. Opnieuw Lando Norris die mocht zegevieren en dat deed de jonge Brit maar al te graag.

Norris had zich eerder tijdens het raceweekend als derde gekwalificeerd, finishte de sprintrace als vijfde en nu ook nog eens als derde op het podium. Het raceweekend in Imola was dan ook veel beter dan verwacht.

“Het was een geweldige race, een geweldig raceweekend om eerlijk te zijn,” vertelde een dolblije Lando Norris na afloop. “Om een Red Bull tijdens de kwalificatie te verslaan en een Ferrari tijdens de race is veel beter dan wat we verwacht hadden, ik ben zo enorm blij.”

“Het team verdient dit, als je ziet waar we ons tijdens de eerste race van het seizoen bevonden en nu een podium dat we behalen. Ze verdienen het allemaal, ze hebben als team geweldig werk verricht.”

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer