Lando Norris reageert op geruchten: “Ik wil met McLaren kampioen worden”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

De voorbije weken waren er opnieuw geruchten over een mogelijk vertrek van Lando Norris bij McLaren. Norris ligt momenteel echter tot eind 2025 onder contract bij McLaren en hij laat verstaan dat hij zijn toekomst ook nog steeds bij McLaren ziet.

McLaren lijkt een mooie stap vooruit te hebben gezet, Norris en Piastri finishten in Japan allebei op het podium, het was voor McLaren het eerste dubbel podium in een lange tijd. Desondanks blijven er geruchten de ronde doen dat Norris eventueel McLaren zou willen verlaten, zeker gezien de geruchten over een mogelijke overstap naar Red Bull.

Ook begin dit jaar waren er geruchten over een mogelijke overstap van Lando Norris naar Red Bull omdat hij liet verstaan dat hij open stond om met Max Verstappen een rijdersduo te vormen. Norris laat in aanloop naar de race in Qatar echter verstaan dat zijn toekomst bij McLaren ligt.

“Er zijn altijd geruchten hier en daar,” aldus Norris. “Ik zou graag praten over een nieuwe deal met McLaren. Ik heb altijd gezegd dat ik met McLaren wil winnen.”

“Ik denk dat we steeds dichter bij dat doel komen. Het gaat hem dan niet alleen over het winnen van races maar ook kampioenschappen, zowel bij de rijders als de constructeurs. Ik wil met McLaren winnen, ik ben erg blij hier.”

“Mocht ik 10 of 15 jaar spenderen dan zou ik niet ‘nee’ zeggen. Maar ik kijk vooral naar dit jaar, volgend jaar en 2025.”

“We gaan tweeënhalf jaar proberen om vooruitgang te boeken en we zien wel. Maar zo’n dingen komen en gaan, dat is altijd al geweest.”

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023