“Lewis Hamilton heeft Ferrari al eens afgewezen”

Lewis Hamilton zou Ferrari afgewezen hebben en zich momenteel vooral focussen op een nieuw contract bij Mercedes.


Het F1-seizoen moet dit jaar nog beginnen maar ondertussen wordt er al druk gespeculeerd over volgend jaar. Twee rijders die daarin een sleutelrol spelen zijn Sebastian Vettel en Lewis Hamilton.

Rond die laatste zijn er al langer geruchten dat hij eventueel een overstap naar Ferrari zou kunnen maken maar als we F1-journalist Leo Turrini mogen geloven zit een overstap van Hamilton naar Ferrari er niet in.

Turrini beweert immers dat Lewis Hamilton Ferrari al een keer heeft afgewezen. De zesvoudig wereldkampioen zou zich dan ook vooral richten op een verlengd verblijf bij Mercedes.

“Vorige zomer stapte John Elkann op Lewis Hamilton af om te polsen of hij open stond voor een eventuele overstap naar Ferrari. Hamilton stond er toen nog voor open maar vervolgens kwam hij daarop terug,” aldus Turrini in een videogesprek met ‘Sky Sports Italia’.

“Hamilton heeft Ferrari laten weten dat hij bij Mercedes wil blijven om het record van Michael Schumacher en dus ook dat van Ferrari te verbreken. Voor Elkann was dat een teleurstelling, al gaf die wel aan alles er aan te zullen doen om de reeks van Hamilton en Mercedes een halt toe te roepen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}