Lewis Hamilton: “Het is rampzalig, niets lijkt te werken op onze wagen”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Na de aankondiging van de FIA dat er maatregelen tegen porpoising worden genomen klonk er enthousiasme bij de Mercedes-rijders maar na afloop van de oefensessies op vrijdag viel er nog maar weinig enthousiasme te bespeuren. Lewis Hamilton klonk zelfs erg somber.

“Het was een vrijdag zoals we er meestal één hebben. We probeerden heel wat verschillende dingen, een experimentele vloer op mijn wagen die niet werkte,” aldus Hamilton.

“Niets van wat we aan de wagen wijzigen lijkt te werken, we proberen verschillende afstellingen. Ik en George reden tijdens de tweede oefensessie met verschillende afstellingen gewoon om te zien of het ene werkt en het andere niet. Ik ben benieuwd naar zijn feedback maar voor mij was het rampzalig.”

“Het lijkt alsof de wagen steeds slechter wordt. Het lijkt steeds minder goed te gaan naarmate we meer proberen ermee te doen.”

“Ik weet het niet. We zullen blijven eraan werken maar het is wat het is. Ik denk dat dit gewoonweg de wagen is waarmee we het zullen moeten zien te doen. We zullen het moeten ondergaan en erg hard werken om voor volgend jaar een betere wagen te bouwen.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print