Lewis Hamilton: “Ik voelde de verbeteringen aan de wagen”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton blikt tevreden terug op zijn vrijdag. Volgens Hamilton zijn de aanpassingen aan de wagen duidelijk merkbaar en heeft hij een beter gevoel in de wagen.

Tijdens de eerste oefensessie reed Hamilton de derde tijd terwijl hij tijdens de tweede oefensessie tevreden moest zijn met de zesde tijd. Daarmee is Hamilton best tevreden, ook al zag het er tijdens de eerste oefensessie dus beter uit.

“Ik denk dat we heel wat data verzameld hebben,” vertelde Hamilton na afloop van de tweede oefensessie. “Dit is niet de beste plaats om een upgrade te testen maar de wagen voelde over het algemeen goed.”

“Ik vind het jammer dat we aan het einde van de sessie ons uiteindelijk niet zo dichtbij bevonden als dat ik gehoopt had maar ik voelde zeker en vast de verbeteringen. We moeten nu gewoon beetje bij beetje wat van onze achterstand afdoen, zien of we nog meer uit onze wagen kunnen halen.”

“Tijdens de eerste oefensessie zag het er redelijk goed uit maar om de één of andere reden ziet het er voor ons tijdens de eerste oefensessie vaak goed uit. Tijdens deze sessie bevonden we ons op ongeveer een halve seconde.”

“Het had misschien drie tienden kunnen zijn maar ik denk niet dat we een halve seconde achter de hand hebben om te verbeteren. We zullen zien, we zullen verder werken en zien wat we van vrijdag op zaterdag nog uit de wagen kunnen halen.”

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print