Max Verstappen: “Ik heb geen zin om op die manier in de F1 te blijven”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Vorig jaar behaalde Max Verstappen zijn ultieme doel dat hij als racepiloot: wereldkampioen in de Formule 1 worden. Er wacht Verstappen nog een jarenlange toekomst in de sport, maar mocht zijn racecarrière erop zitten dan zal hij naar eigen zeggen niet in de Formule 1 blijven.

Na het behalen van zijn eerste wereldtitel in de Formule 1 werd Max Verstappen erg vaak gevraagd wat nu zijn volgende doel is en of hij nog jarenlang in de sport actief zal blijven. Gezien zijn contract bij Red Bull dat nog vele jaren loopt mogen we er vanuit gaan dat we Verstappen nog jaren in de Formule 1 zullen zien racen.

Maar wanneer zijn actieve racecarrière erop zit dan zal Verstappen niet kiezen voor een carrière langs de zijlijn, zo laat hij verstaan in gesprek met ‘Formule 1 Magazine’.

“Je zult mij niet terugzien als analist of in een teamrol”, aldus Verstappen. ‘Echt niet. Daar heb ik ook de motivatie niet voor. Als ik zelf niet meer rijd, wil ik andere leuke dingen gaan doen.”

Volgens Verstappen draait zijn hele leven momenteel rond het racen en staat alles in het teken van de Formule 1 maar zoiets houdt ook volgens Verstappen ooit op: “En dan wil je iets anders doen …”

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer