Max Verstappen over Drive to Survive: “Ik zal niet van gedachten veranderen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Max Verstappen heeft vorig seizoen niet meegewerkt aan de populaire Netflix-serie ‘Drive to Survive’ omdat hij vindt dat er een en ander in scène wordt gezet. Hij laat weten dat hij niet meteen van gedachten zal veranderen.

De Netflix-serie Drive to Survive is enorm populair maar Max Verstappen is nooit een fan geweest, al van bij het begin in 2018.

“Ze hebben een paar rivaliteiten in scene gezet die helemaal niet bestaan, “ vertelde hij vorig jaar tijdens de GP van de Verenigde Staten. “Ik heb beslist dat ik er geen deel van zal uitmaken en ik heb daarna ook geen interviews meer gegeven, dan is er niets wat je kan laten zien.”

Gisteren liet Verstappen tijdens de testsessie in Bahrein ook weten dat zijn mening nog niet veranderd is. Vanaf vandaag is het vierde seizoen van ‘Drive to Survive’ te zien op Netflix.

“Nee, ik verander niet van gedachten,” zei de Nederlander. “Ik denk dat dat na seizoen één al verpest was. Ik denk dat ik nogal een down to earth kerel ben en dat ik gewoon wil dat het feiten zijn en dat het niet wordt opgeklopt.”

“Ik begrijp natuurlijk wel dat het zo moet voor Netflix, dat is ook zo bij elke serie die daar op staat of documentaire of hoe je het ook noemt, het is gewoon niet mijn ding.”

Ondanks het feit dat hij er niet aan meegewerkt heeft laat Verstappen weten dat hij wel zal kijken.

“Ik zal er waarschijnlijk naar kijken en zien hoe overdreven het is, en gewoon doorgaan met mijn leven,” zei hij. “Ik zal waarschijnlijk wat andere documentaires kijken op Netflix.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner