Max Verstappen reageert geïrriteerd op vraag na kwalificatie: “Al die onnozele vragen, stop ermee!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Frustraties bij Max Verstappen na afloop van de kwalificatie voor de GP van Hongarije. Verstappen raakte bovendien ook nog eens enorm gefrustreerd door de vragen die tijdens de officiële persconferentie achteraf werden gesteld.

Hamilton kwalificeerde zich op de medium band op de polepositie terwijl Max Verstappen op de zachte band op de derde plaats vertrekt. Dat leidt meteen tot speculaties dat we zondag tijdens de race misschien opnieuw een wiel-aan-wiel gevecht krijgen en de zoveelste insinuatie daarover werkte op de zenuwen bij Verstappen.

“Kunnen we hier gewoon over ophouden?” reageerde een gepikeerde Max Verstappen toen moderator Tom Clarkson hem vroeg of dit alles betekende dat we nog wat meer drama gingen krijgen?

“We hebben hier verdomme al zoveel vragen over gehad, het is gewoonweg belachelijk.”

“Echt eerlijk, we hebben donderdag al heel de dag stomme klotevragen erover beantwoord, kunnen we hier gewoon over ophouden alstublieft?”

‘We zijn racers, we zullen racen, we zullen hard maar fair racen. We zullen elkaar dus blijven pushen.”

Verstappen reageerde ook op het boegeroep dat Lewis Hamilton moest ondergaan tijdens de interviews na afloop van de kwalificatie.

“Dat is uiteraard niet correct. Maar uiteindelijk denk ik niet dat rijders zich daardoor laten afleiden.”

“Je moet je gewoon focussen op wat je moet doen en dat is presteren in de wagen. Gelukkig dragen we helmen tijdens het racen dus wanneer het er toe doet dan horen we niet. Dat is misschien het grote verschil met andere sporten,” besloot Verstappen.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print