Mercedes: “Red Bull zal op de Hungaroring terugslaan”

Red Bull Racing
Red Bull Racing

Op het circuit van Silverstone deden ze een schitterende zaak maar het Mercedes F1 team is op haar hoede voor de volgende race op de Hungaroring.

De Hungaroring past immers veel beter bij de Red Bull F1-bolide en Mercedes verwacht dan ook dat Red Bull tijdens de Hongaarse GP serieus zal terugslaan.

“Silverstone is één van onze beste circuits,” aldus Andrew Shovlin van het Mercedes F1 team. “Het zou naïef van ons zijn om te denken dat we naar de Hungaroring zouden gaan en gewoon onze performance zouden aanhouden.”

In het verleden presteerde Red Bull bijzonder goed op circuits waar er veel downforce noodzakelijk was en de Hungaroring is één van de circuits bij uitstek waar dat het geval is.

“Red Bull presteert bijzonder goed op het high downforce circuit. Eerlijk gezegd zijn ze momenteel op ieder circuit erg goed,” blikt Shovlin terug op de krachtsverhoudingen de voorbije races.

“Na de Britse GP hebben ze wat blauwe plekken maar ik ben er zeker van dat ze zeer sterk zullen terugslaan.”

“Ze zijn een team dat erg moeilijk te verslaan is maar wij zijn ook een sterk team en we zullen er alles aan doen om te proberen winnen,” besloot Shovlin.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021