Moeder van Max Verstappen krijgt haatdragende reacties na vermeende Instagram-post over ‘vreemdgaande’ Sergio Perez

Sophie Kumpen - Instagram
Sophie Kumpen - Instagram

Sophie Kumpen, de moeder van Max Verstappen, krijgt op de sociale media heel wat kritiek te verwerken voor een post op Instagram die aan haar wordt toegeschreven en die Sergio Perez zou beschuldigen van ‘vreemdgaan’. Er is zelfs sprake van haatdragende reacties.

Eerst en vooral, de geruchten over Sergio Perez die zou ‘vreemdgaan’ zijn niet nieuw, al zijn er tot dusver geen harde bewijzen die de geruchten bevestigen. De geruchten ontstonden nadat er na de overwinning van Sergio Perez in Monaco beelden opdoken van de Mexicaan die iets te intiem met andere vrouwen aan het dansen was (Lees: Sergio Perez reageert op ‘dronken feestvideo’ met andere vrouwen: “Ik verloor de controle”).

Perez reageerde destijds op de berichten door te stellen dat hij ‘hechter dan ooit was met zijn vrouw’. Maar nu wordt het verhaal van destijds in Monaco opnieuw opgerakeld, onder andere door een vermeende post op Instagram van Sophie Kumpen.

De moeder van Verstappen zou op een post van een zekere ‘doctor_ben_jammin’ gereageerd hebben met “En dan in de avond bedriegt hij zijn vrouw”. Een zogenaamde screenshot van de vermeende reactie gaat uitgebreid rond op de diverse sociale media-kanalen. Kumpen lijkt met het bericht haar zoon te willen steunen na de felle kritiek die hij kreeg voor het negeren van de teamorders. Verstappen deed dit naar verluidt omdat Perez in Monaco doelbewust crashte tijdens de kwalificatie zodat hij zeker voor Verstappen zou kunnen starten.

De vermeende reactie van Sophie Kumpen zou echter kort na het posten verwijderd zijn. Er kan echter niet geverifieerd worden of de bewuste post daadwerkelijk online heeft gestaan en wel degelijk van Sophie Kumpen afkomstig is.

Feit is wel dat de moeder van Verstappen nu heel wat haatdragende reacties te verwerken krijgt. Pijnlijk, wetende dat de Formule 1 al sinds enige tijd een speerpunt maakt van de strijd tegen haatdragende reacties op de sociale media.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print