Sergio Perez reageert op ‘dronken feestvideo’ met andere vrouwen: “Ik verloor de controle”

Kadri Paparazzi - YouTube
Kadri Paparazzi - YouTube

Na zijn overwinning tijdens de GP van Monaco mocht Sergio Perez stevig vieren. Niet alleen op het circuit en op het podium maar ook op een feestje. Er doken immers beelden op waarop Perez te zien is terwijl hij met verschillende vrouwen aan het dansen is. Perez excuseerde zich ondertussen voor zijn gedrag.

Daarbij was zijn eigen vrouw, waarmee hij nog maar pas een derde kind verwelkomde, niet bij. Perez sloeg ook zijn handen rondom de vrouwen en uiteraard begonnen meteen ook geruchten over een eventuele breuk tussen Perez en zijn vrouw Carola. Die laatste wijzigde immers haar profielfoto waarop ze samen met Sergio Perez te zien was.

De Red Bull-rijder heeft ondertussen gereageerd op de videobeelden en de vele speculaties die de ronde deden. Daarin laat Perez verstaan dat hij en zijn vrouw niet uit elkaar zijn maar “hechter dan ooit”.

“Mensen die dicht bij mij staan kennen mijn waarden en weten wat voor soort persoon ik ben,” aldus Perez. “Voor degenen die het mij vragen: mijn vrouw en ik zijn hechter dan ooit.”

“De mensen die ons alleen maar pijn willen doen wens ik het beste. Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie liefde en ik bied aan al die mensen die van me houden mijn excuses aan want die video’s representeren me helemaal niet.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print