Sebastian Vettel slachtoffer van diefstal in Barcelona maar dat laat hij niet zomaar gebeuren …

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Viervoudig F1-kampioen Sebastian Vettel werd in Barcelona slachtoffer van een diefstal. Vettel zijn rugzak werd gestolen maar de speurder in Vettel kwam naar boven hij probeerde zijn gestolen rugzak terug te vinden.

Volgens het Catalaanse ‘El Periodico’ zou de rugzak via een raam uit een wagen voor zijn hotel gestolen zijn. Vettel bleef echter niet bij de pakken zitten (vergeef ons de woordspeling) en startte een speurtocht naar zijn gestolen rugzak.

Daarbij maakte Vettel gebruik van het gps-signaal van de Airpods die in de rugzak zaten. Via de hulp van de ‘Find my iPhone-app’ probeerde hij zijn scooter de rugzak en spullen terug te vinden. Vettel zou daadwerkelijk zijn Airpods teruggevonden hebben mits de hulp van de kaart waarop de locatie aangeduid werd.

Helaas voor Vettel had de dief de Airpods ongetwijfeld gedumpt omdat hij wist dat hij zo opgespoord zou kunnen worden. De rugzak zelf en zijn spullen wist Sebastian Vettel niet terug te vinden.

Aston Martin bevestigde in een mededeling de diefstal alsook het proberen terugvinden door Sebastian Vettel met de hulp van het signaal en de app.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023