Toto Wolff: “Ik verwacht bij de start vuurwerk tussen Hamilton en Verstappen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

zowel bij Mercedes als bij Red Bull verwachten ze ‘vuurwerk’ tijdens de start want Lewis Hamilton en Max Verstappen starten samen van op de eerste startrij. Beide heren hebben ook nog een figuurlijke ‘rekening’ bij elkaar te vereffenen, of dat vinden althans ook de fans.

“Het wordt leuk, geen van beide heeft iets te riskeren of te verliezen,” antwoordt Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff of er vuurwerk mag verwacht worden tijdens de eerste ronde van de GP van Hongarije. “Ze zullen tijdens het begin van de race zeker en vast tegen elkaar racen, het wordt geweldig.”

“Lewis zal alles geven en voor een geweldig gevecht zorgen maar we moeten ook realistisch blijven. De lange runs van Red Bull tijdens de derde oefensessie waren ongelooflijk. Maar dit is motorsport.”

“Alles kan tijdens de race anders zijn. Misschien beschikken we over een wagen en een rijder in de allerbeste toestand en kunnen we strijden tegen de anderen die ook zeer sterk zijn.”

Ook Dr. Helmut Marko verwacht spektakel bij het begin van de race: “De eerste drie bochten zullen tijdens de start cruciaal zijn. De combinatie van Lewis en Max zorgt vaak voor vuurwerk.”