"We hebben al vier punten meer dan vorig jaar"

Bij BMW is men zeer tevreden met de prestatie van Nick Heidfeld in de Grote Prijs van België. De Duitser wist tweede te eindigen na een wijze beslissing in de slotfase van de race. Heidfeld zag de regenbui hangen en besloot op twee ronden van het einde nog regenbanden te komen halen. Hij kwam uit de pits als negende maar kwam aan de finish als derde. Na de bestraffing van Lewis Hamilton werd dat zelfs nog een mooie tweede plaats.

Teamgenoot Robert Kubica werd zesde. Net wat Mario Theissen wilde na afloop van de race in Valencia twee weken geleden alwaar hij nog niet al te tevreden was met Heidfeld.

“Het was een goede race. Al meteen na de start liepen er wat zaken mis en reden we in een positie die ons geen punten zou opleveren. Tijdens de tweede stop van Kubica waren er wat problemen en daardoor verloor deze nog eens twee plaatsen. Dankzij onze strategie in de slotfase hebben we de situatie perfect kunnen herstellen. Het team heeft nu 105 punten met nog vijf races te gaan. Dat zijn er nu al vier meer dan in 2007."

Na dit interview met Mario Theissen werd Lewis Hamilton nog bestraft. BMW kreeg er nog twee punten bij en heeft er nu dus al 107. Het is daarmee nog steeds derde in de WK-tussenstand.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer